CULTURELELE UITSTAP - Tervuren en Brussel - Bezoek aan het Afrikamuseum en de VRT (uitverkocht)

In december 2018 opende het Afrikamuseum van Tervuren, officieel het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika, opnieuw zijn deuren voor het grote publiek. Tijdens deze rondleiding worden enkele highlights van de permanente tentoonstelling toegelicht. De gids toont je een selectie interessante stukken die gekoppeld worden aan onze multiculturele samenleving, aan maatschappelijke kwesties en duurzame ontwikkeling.

Daarnaast plannen we nog een rondleiding in de VRT gebouwen, waar je alle geheimen van de openbare tv en radio leert kennen.

Bus: opstappen aan Armand Preud'hommeplein om 8 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 55,00
Basistarief: 55,00 €

Waar

Armand Preud'hommeplein

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.