Samen veilig mobiel

Ben je onzeker over je eigen rijvaardigheid? Maak je je zorgen om de rijvaardigheid van één van je ouders? Kom dan zeker naar deze infoavond! Samen gaan we op zoek naar de gepaste antwoorden voor behoud van mobiliteit.

Er kan een vermoeden zijn van verminderde rijveiligheid zodra de rijervaring sterk begint af te nemen. Dit vermoeden kan versterkt worden naar aanleiding van recente ongevallen of herhaalde blikschade. Ook een veranderde gezondheidstoestand kan een goede reden zijn om even stil te staan bij onze rijvaardigheden.

Begeleiding: Jessa Ziekenhuis i.s.m. IMOB-UHasselt

Tijdig inschrijven, max. 15 deelnemers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; Pieterpas: 8,00 €; Pieterpluspas: 5,00 €

Waar

Dienstencentrum De Schommel

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.