Winterkwaaltjes natuurlijk te lijf!

De winter komt er weer aan en daarmee ook al snel de befaamde verkoudheden, hoestbuien en griepaanvallen. Herboriste Eef Wouters van Bee at den Hof kan deze typische winterkwaaltjes perfect de baas met haar natuurlijke middelen (infuus, tinctuur, siroop). Zij zal met veel enthousiasme weetjes hieromtrent vertellen én zal met plezier haar natuurlijke tips en kruidenmiddelen met ons delen.

Ook leert ze je hoe je perfect zelf je eigen natuurlijke werkzame neusstick en borstolie kan maken.

Je gaat naar huis met een nieuwe kijk op winterkwaaltjes en uiteraard met je zelfgemaakte uitstekende, natuurlijke winterkwaaltjes-producten.

Begeleiding: Herboiste Eef Wouters van Bee at den Hof

Tijdig inschrijven, max. 20 deelnemers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; Pieterpas: 8,00 €; Pieterpluspas: 5,00 €

Waar

Dienstencentrum De Schommel

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.