Cursus EHBO en gebruik van het AED-toestel

Stel dat er straks iemand van je gezin of vrienden iets overkomt. Weet je dan hoe je moet reageren? Kan je eerste hulp toedienen bij een verstuiking, een brandwonde of hartfalen? Een ongeval is snel gebeurd, ook al doet men nog zo zijn best om het te voorkomen.

Tijdens het sporten, op het werk, thuis of op straat. Snel hulp kunnen bieden voorkomt vaak veel erger. Wees gerust, het is niet zo moeilijk als je denkt. Met enkele basishandelingen helpen we je op weg.

Tijdens de korte, praktijkgerichte basiscursus reanimatie en gebruik van een AED-toestel krijg je de basistechnieken onder de knie.

Begeleiding: Rik Linsen, afdelingsvoorzitter Rode Kruis Peer

Tijdig inschrijven, max. 12 deelnemers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; Pieterpas: 8,00 €; Pieterpluspas: 5,00 €

Waar

Dienstencentrum De Schommel

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.