Herinneringen ophalen met Widdenog

Widdenog verzamelt herinneringen en verhalen van Perenaren. Persoonlijke verhalen en foto's brengen het Peer van vroeger tot nu levendig in beeld. Iedereen is welkom om een bijdrage te leveren aan de website, door het toevoegen van een plaats, een herinnering of door te reageren op herinneringen. Centraal staan de verhalen en herinneringen van Perenaren over Peer. Neem dus gerust oude foto's en ander materiaal mee! Deze worden ingescand en je kan ze gewoon terug mee naar huis nemen!

PRIJS?
2 euro, koffie en gebak inbegrepen. Vooraf inschrijven bij De Schommel of bij het bestuur van jouw vereniging.

Organisatie i.s.m. Okra Wijchmaal en de Peerse erfgoedraad

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 2,00
Basistarief: 2,00 €

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.