Alternatieve Spirituele Beurs Spiranza Life Style Events

Alternatieve Spirituele beurs
Vzw Spiranza
Zaal Brueghelheem
Grote - Brogel
Dorpsstraat Nr 17

Bekende mediums, lichtwerkers en Healers uit de regio willen je graag laten kennismaken met spiritualiteit en bewustwording, daarom hanteren zij deze dag een sterk gereduceerd tarief van maximum 25 euro per consult.

Het doel hiervan is om het voor iedereen bereikbaar te maken. Deze dag zijn er 4 gratis toegankelijke lezingen:
- 13 uur
- 14 uur
- 15 uur
- 16 uur

Ben je even de weg kwijt, heb je een ruggensteuntje nodig, een luisterend oor, een healing, een antwoord op jouw vragen, ... of gewoon uit nieuwsgierigheid? Dan ben je zeker welkom op onze beurs.

Meerdere mediums, kaartleggers, Gelaats Analyse, Klankschalen Healing, contact leggen met overledenen, tarot, Healers en lichtwerkers zijn er aanwezig om jou inzichten te geven en op een liefdevolle manier verder te helpen. Je kan ook terecht bij verschillende verkoop standen en spirituele materialen, mineralen, engelen, boeken, kaarsen, kaarten, ...

Wij streven ernaar om een fijne energie te creëren op deze dag, allemaal samen en vanuit het oogpunt om elkaar te helpen. Ieder doet dit op zijn unieke manier. Voel je welkom.

Deze dag ook koffie & dranken, belegde broodjes en taart te verkrijgen aan democratische prijzen.

Parking aan de Zaal

Inkom: 5 euro
Personen met een beperking: gratis inkom (ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers)
Kinderen tot 14: gratis inkom

Meer info via GSM 0475 38 78 46 - Hoekx Freddy of via spiranza01@gmail.com

Kom je met de auto? Via http://www.routenet.be
Kom je met openbaar vervoer? https://www.delijn.be/nl/routeplanner

www.spiranza.be

Van harte welkom
Spiranza
Martine & Freddy
Cindy & Werner

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Inkom: 5,00 €; Consulprijs: 25,00 €

Organisatie

Vzw Spiranza

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.