Initiatie dans bij Sportiva Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op zaterdag 21 en zondag 22 september kan je bij Sportiva Peer terecht voor initiaties dans ( kleuterdans en streetdance). De exacte uren waarop je kan komen dansen, afhankelijk van je leeftijd, vind je terug op de website van de club www.sportiva-peer.be. Deelnemen kan vanaf 3 jaar. Benodigdheden zijn: sportkledij, zuivere sportschoenen en een flesje water.

Deelnemen is dit weekend gratis maar schrijf je wel VOORAF in bij clubverantwoordelijke geuns_janne@hotmail.com.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

sporthal College

Organisatie

Verenigingen stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.