Danslessen URBAN/HIPHOP door ervaren wedstrijddansers!

Jedagro vzw is ondertussen een gevestigde waarde in Oudsbergen als het gaat over Urban Dance.

Al meer dan 15 jaar laten wij dansers stralen. Onze school staat voor urban dansstijlen, maar ook voor het ontwikkelen van talent, het invullen van de passie en ambitie van veel dansers, een gezellige sfeer, discipline en natuurlijk veel plezier in dans.

Onze dansschool wordt gekenmerkt door een gemotiveerd, getalenteerd en zeer divers lesgeversteam. Mensen die niet alleen goed zijn in 'hun ding' en wedstrijden dansen, maar de moves en passie ook weten over te brengen in hun lessen. Elke lesgever heeft een eigen verhaal, een eigen "urban stijl" en eigen ervaringen.

Onze lesgevers zijn op de hoogte van de nieuwe stijlen binnen het Urban genre door hun constante bijscholing en vorming. Jong en oud(er) krijgen de mogelijkheid om te dansen in onze dansschool. Er is voor iedereen een aanbod, rekening houdend met het niveau van elke danser. Naast de 'ruigere' lessen, staan er ook technieklessen op ons programma (Urban Modern) waarin de bewegingen en techniek voortvloeien vanuit de basis van het klassieke ballet.

Buiten deze verschillende dansmogelijkheden bieden wij extra gemotiveerde en getalenteerde dansers vanaf 6 jaar een platform om net iets vaker op een podium te staan en mee te dansen in een show- en/of wedstrijdteam. Showteams verzorgen optredens op verplaatsing en onze wedstrijdteams zijn erg actief in het wedstrijdgebeuren. Onze wedstrijdteams behaalden al vele mooie plaatsen en bekers. Om de onderlinge banden te versterken, zijn wij ook steeds te vinden voor een weekendje teambuilding of een andere leuke activiteit.


3 weken GRATIS lessen! Vooraf inschrijven hiervoor is NIET nodig! Kom naar de proeflessen van vrijdag 6 september tot en met zaterdag 21 september!

Jedagro vzw is lid van Danssport Vlaanderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 120,00
Basistarief: 120,00 €; Vanaf Teens: 125,00 €

Waar

sporthal College

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.