9de woensdagtocht

Wandelen in de rustige omgeving van Wijchmaal-Peer. Hier wandelen we in de omgeving van de Begijnenvijvers en de Grafheuvels. De wandeling loopt over rustige landelijke wegen met een biotoop van landbouwgebieden en bossen. Een wandelmenu van 4-7-10-14 of 17 km wordt er ons aangeboden, waarbij één van de kleinste afstanden geschikt is voor mindervaliden. Bij binnenkomst kan men samen met wandelgenoten genieten van een lekker hapje of drankje. Kindren beneden 12 jaar wandelen gratis. Wel dienen ze een inschijfkaart in te vullen, noodzakelijk voor de verzekering.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 1,10
Basistarief: 1,10 €; Individueel: 1,50 €

Contact

Organisatie

Wandel Mee Brueghel vzw
  • Foto genomen 2018 (Vromans Eddie) ©Vromans Eddie
  • Foto genomen 2018 (Vromans Eddie) ©Vromans Eddie
  • Foto genomen 2018 (Vromans Eddie) ©Vromans Eddie

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.