OP DE KAFFA MET JONAS EN JULIE - Makers van 'De Dag'

Het BICC breekt uit en trekt naar de gezelligste espressobar van de stad. Op zondagvoormiddag laten we bekende artiesten aan het woord, waarbij ze vertellen over hun artistiek creatieproces. De sprekers van de derde editie zijn niemand minder dan Julie Mahieu en Jonas Geirnaert, makers van 'De Dag'. Hun eerste fictiereeks die je letterlijk de hele dag wilt bingewatchen. Een kleine stad wordt opgeschrikt door een uit de hand gelopen bankoverval. Een dag lang ontspint zich een uitermate spannend kat- en muisspel tussen politie en gijzelnemers. De kijker leert al snel dat niet alles is wat het lijkt en ontdekt bij iedere aflevering een nieuw stuk van de puzzel. Julie en Jonas gaan tijdens 'Op de Kaffa met' dieper in op hun hersenspinsels over hoe dit verhaal tot stand is gekomen.

Start verkoop dinsdag 3 december 2019 om 9 uur.
Beperkt aantal plaatsen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; Pieterpas: 8,00 €

Waar

Kaffa Espressobar

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.