OP DE KAFFA MET Stijn Meuris

Het BICC breekt uit en trekt naar de gezelligste espressobar van de stad. Op zondagvoormiddag laten we bekende artiesten aan het woord, waarbij ze vertellen over hun artistiek creatieproces. De spreker van de tweede editie is niemand minder dan Stijn Meuris. Hij vertelt over de voorbereidingen van de tweede tournee van Murder Ballads, maar er staan ook nieuwe optredens van Noordkaap gepland. Genoeg verhalen om onze voormiddag te vullen!

De plaatsen zijn beperkt! De ticketverkoop start dinsdag 22 oktober om 9 uur.


Zet ook de volgende data zeker in je agenda, want er komt nog meer schoon volk naar Peer:

Zondag 2 februari 2020
Zondag 15 maart 2020

Locatie: Kaffa Espressobar, Markt 22, Peer

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; Pieterpas: 8,00 €

Waar

Kaffa Espressobar

Organisatie

BICC - 't Poorthuis
  • BICC - t'Poorthuis (BICC - t'Poorthuis) ©BICC - t'Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.