Wat met regenwater: een waterput of een groendak?

In deze sessie leer je of je best een waterput of een groendak installeert. We gaan ook dieper in op de installatie zelf. Verder komen infiltratie en afvalwater aan bod.

Wat is er allemaal nodig voor een hemelwaterinstallatie? Waarvoor is regenwater geschikt? Wat zegt de regelgeving? Wat kost water en hoe kun je de factuur verlagen? Hoe is een groendak opgebouwd? Wat zijn voor- en nadelen en waar pas je het toe? Wat doe je met het hemelwater dat je niet gebruikt en waar gaat je afvalwater naartoe?

Vooraf inschrijven via www.de-huisdokter.be of via Tel. 011 39 75 75.
De infosessie gaat door in BICC 3.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Contact

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.