Herfsttocht

Wandelen door het mooie stadje van Peer om verder onze weg voort te zetten richting "De Dommelvallei". Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden. De wandeling loopt over rustige landelijke wegen met een biotoop van landbouwgebieden, bossen en natuurgebied. Een wandelmenu van 4-7-10-14 of 17 km wordt er voor onze voeten geschoven. Ieder kan er een keuze maken naar zijn eigen mogelijkheden en op zijn eigen tempo. Kinderen beneden 2 jaar wandelen gratis. Wel dienen zij een inschrijfformulier in te vullen, noodzakelijk voor de verzekering. Bij binnenkomst kan men genieten van een lekker hapje of drankje. Dit aan democratische prijzen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 1,10
Basistarief: 1,10 €; Individueel: 1,50 €

Waar

Contact

Organisatie

Wandel Mee Brueghel vzw
  • Foto genomen 2018 (Vromans Eddie) ©Vromans Eddie
  • Foto genomen 2018 (Vromans Eddie) ©Vromans Eddie
  • Foto genomen 2018 (Vromans Eddie) ©Vromans Eddie
  • Foto genomen in 2018 (Vromans Eddy) ©Vromans Eddie

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.