'Vermissing van personen met dementie' Lezing door Alain Remue (cel vermiste personen)

Alain Remue van de dienst Vermiste personen van de federale politie geeft een uitgebreide toelichting over wat te doen bij de vermissing van personen met dementie, zeker ook bij mensen die nog thuis wonen.

Als het mis gaat is snel ingrijpen van groot belang en moet iedereen kunnen rekenen op een snelle interventie en een begripvolle houding van de hulpverleners. Als familie, buur of vriend kan je zelf een aantal stappen zetten om de opsporing zo snel mogelijk in gang te zetten en de zoektocht te starten.

Aansluitend zal het Expertisecentrum Dementie een duiding geven over de vermissingsfiche en het belang van tijdig stil te staan over mogelijke routes en dergelijke.

Activiteit i.k.v. 'Blik op dementie', ism ECD, CM & Team Welzijn Stad Peer

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Basistarief: 3,00 €

Waar

Kleine zaal Poorthuis

Organisatie

Samana regio Limburg

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.