Halloween kindernamiddag Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een knutselkindernamiddag en een halloweenwandeling in de bossen van wijchmaal... 150 kinderen kunnen inschrijven.

Halloween Wijchmaal organiseert in samenwerking met de Gezinsbond Wijchmaal een toffe kindernamiddag! Je laten grimeren in een echte vampier? Of liever iemand angst aanjagen met een nepwonde? Een spookachtig knutselwerkje maken? Dit alles kan allemaal op onze kindernamiddag! Wij voorzien ook een heuse halloweentocht op maat van de kinderen! Een 2 km lange thematocht doorheen de bossen, met aangepaste activiteiten! Let op! Plaatsen zijn beperkt, dus vol=vol Inschrijven=verplicht, via info@HalloweenWijchmaal.be of via www.haloweenwijchmaal.be Er wordt wel verwacht dat volwassenen of begeleiders bij hun kinderen blijven tijdens de namiddag.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
kinderen betalen 5 euro per kind om deel te nemen aan alle middagactiviteiten

Waar

Halloween wijchmaal

Organisatie

Gezinsbond Wijchmaal

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.