Recycle Art

Het gaat bij deze workshop om het proces: we onderzoeken afval als ware het waardevol materiaal. Door afval te zien als materiaal, inspiratie en basis voor een kunstwerk leer je je creativiteit vergroten. Je ziet de objecten om je heen in een ander licht; het waardeloze wordt waardevol, het gewone bijzonder. Je kunt iets doen met de kleur van objecten, met de vorm, maar ook met de geschiedenis, met tekst, of met eenzelfde bewerking voor verschillende objecten.

Meenemen: oude (gebreide) sokken, trui,... Vulling van een oud kussen bvb, balletje garen.

Inschrijven kan via Tel. 011 61 03 05 of via info@inloophuisdekolibrie.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Inloophuis De Kolibrie

Organisatie

Inloophuis De Kolibrie

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.