Kerst in Peer

ZATERDAG 14 DECEMBER - VANAF 15 UUR
Bezoek van de Kerstman* (15 uur), gezellige kerstchalets met hapjes en drankjes, animatie en livemuziek door Jonas van Esch (18.30 uur) en FM Goud (21.30 uur).

*Als je een mooie tekening maakt en die afgeeft aan de kerstman, krijg je een leuk cadeautje. Je kan ook een kleurprent downloaden via www.peer.be/kleurprent.

ZONDAG 15 DECEMBER - 14 TOT 18 UUR
Kerstmarkt met Classic Christmas Cars Peer aan ovonde Pol Kip, Christmas Carol Singers, een levende kerststal en kinderanimatie.

Hier een overzicht van de deelnemers:
- Laguna Divers
- KLJ Peer
- K. Peer SV
- Chiro Jongens Peer
- Zaalvoetbal Grote-Brogel
- TTC Fairplay Peer - Tafeltennis
- Basket Peer
- Sporting Grote-Brogel
- Scouts en Gidsen Peer
- Buurtwerking Burkel
- AVT Peer
- Chiro Wauberg
- 't Perenboompje
- FM Goud

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Waar

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.