CCFP For Life

5000 frieten worden er uitgedeeld door Frituur Lutje & Rob van op het oldtimer evenement van 27 oktober 2019 v/a 10 u tot 18u op de Markt in Peer

Dit keer niet op donderdag, maar wel op een ZONDAG 27 oktober 2019 van 10 tot 18 uur, organiseert Classic Cars Friends Peer een oldtimermeeting in het centrum van Peer. Dit ter ondersteuning van het goede doel, namelijk een kamp voor kinderen die binnen het kerngezin te maken krijgen met kanker. En dit onder het thema “ DE WARMSTE WEEK “.

We merken dat zij vaak een vergeten groep zijn en dus willen wij hun ook de kans geven even terug kind te zijn en te ontspannen. Daarom hopen we dat jullie op deze speciale CCFP meeting eens even massaal langskomen om deze kinderen een hart onder de riem te steken.

Deze keer wordt er 1 euro per persoon inkom gevraagd, dit ter ondersteuning van het goede doel! Ook zullen er 2 muzikale optreden zijn namelijk het Duo “ Willy en Meryam“ en “LiKe Music Entertainment"

Deze artiesten treden gratis op voor het goede doel. Hopelijk kunnen de bezoekers dan op deze dag heel veel oldtimers komen bekijken!

Verder zijn er hotdogs, loempia's, wafels, koude & warme dranken te verkrijgen aan verschillende standjes, dit allemaal ten voordele van het goede doel!

Tot dan tot …. CCFP!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 1,00
Basistarief: 1,00 €

Waar

Organisatie

Classic Cars Friends ¨Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.