Kortfilmavond met première van 'Cirque'

Een avond met 4 kortfilms op het programma, met de première van Cirque in de hoofdrol!

CIRQUE van Bob Colaers - PREMIÈRE
-------------------------------------------------------
Perenaar Bob Colaers is afgestuurd als regisseur aan LUCA School of Arts in Genk en maakte voor zijn eindwerk de kortfilm 'Cirque'. In dit psychologisch drama rijdt de broer van Jonas (Oscar Willems) een kind omver. Hij verzwijgt dit voor hem, maar naarmate het schuldgevoel blijft groeien wordt het steeds moeilijker om zijn broer te beschermen. Bob Colaers kan rekenen op een goede cast en weet alles zeer sfeervol in beeld te brengen.

BROODNODIG van Ayby Cetin
------------------------------------------
Om zijn gezin uit geldnood te helpen, beslist 20-jarige Serdar om een overval te plegen.

KATTEKWAAD van Jeff Theys
----------------------------------------
Deze kortfilm vertelt het verhaal over groepsdruk bij twee beste vrienden die niets liever doen dan streken uithalen bij de oude man in het dorp.

ZIJN WEG van Jelle Casier
-------------------------------------
Een familiaal drama waarbij een vader zelfmoord pleegt. Daardoor wordt een jonge kerel gedwongen om volwassen te worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

BICC 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.