Kids & Parents snowboard Snow Valley Winter Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een lessenreeks snowboarden voor jong en oud, onder begeleiding van Sneeuwsport Vlaanderen. Kinderen van 3 tot 6 jaar krijgen de kans om te leren snowboarden op echte sneeuw. Een begeleidende ouder, peter of grootmoeder trekken de kids door een uitdagend parcours, ingekleed door de lesgevers. Zij zorgen bovendien voor de nodige tricks & tips.

Bestaat uit 4 lessen en gaan door op zondag 26 januari 2020, zondag 02 februari 2020, zondag 09 februari 2020 en zondag 16 februari 2020. De lessen gaan van start van 10 tot 11 uur (beginners) en een tweede groep van 11.30 tot 12.30 uur (gevorderden).

Alles wat nodig is om er een onvergetelijk moment van te maken. Waar wacht je op? Meer info: https://www.sneeuwsport.vlaanderen/kids-parents

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 59,00
Basistarief: 59,00 €

Organisatie

Sneeuwsport Vlaanderen
  • fun voor kids & ouders (Hilde Lenaerts) ©Hilde Lenaerts
  • Een unieke beleving op de sneeuw! (Hilde Lenaerts) ©Hilde Lenaerts

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.