JJR acoustic

Eerder dit jaar had de kolibrie dankzij de stichting tegen kanker en levensloop Hasselt de unieke kans een kamp te organiseren voor kinderen wiens gezin geraakt werd door kanker. Als zoon/dochter/broer/zus van een persoon die deze strijd levert verdwijnt voor een stuk hun zorgeloze jeugd. Om deze kinderen terug kind te laten zijn, met de erkenning en herkenning die alleen lotgenoten hun kunnen geven.

De komende jaren willen we dit terug kunnen bieden. Waarom? Omdat we bevoorrechte getuigen mochten zijn van wat er voor onze ogen gebeurde. Kinderen die genoten van de aandacht voor hun eigen persoon. Die mochten praten over het gevoel van machteloosheid en de hoop de wereld te verbeteren zodat ziekte en onmacht niet meer zouden bestaan.

Ook kinderen die geconfronteerd worden met andere ziektes in de familie moeten die kans krijgen en ook dat willen we als kolibrie bieden.

De opbrengst van deze avond gaat naar de naasten van kankerpatiënten....zoveel is zeker!

We hopen meerdere van deze kampen te mogen organiseren in 2020! Elk kamp met een specifieke doelgroep. Niet om te “labelen” maar om te (h)erkennen!!!

Om opnieuw zo een kamp te organiseren houden we een benefietavond. Met akoestische optredens van JJR en Being Noble. Tickets kosten 5 euro.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Inloophuis De Kolibrie

Organisatie

Inloophuis De Kolibrie

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.