Nieuwjaarstocht

Wandelen in de rustige omgeving van Linde-Peer, deelgemeente van stad Peer. De wandeling loopt over rustige landelijke wegen en men kan een bezoek brengen aan een bos met sprookjesfiguren, vervaardigd uit dennenbomen. Een wandelmenu van 4-6-10-14 of 16 km wordt er ons aangeboden, waarbij de kleinste afstand geschikt is voor mindervaliden en kinderwagens. Bij binnenkomst kan men dan, samen met wandelgenoten, genieten van een lekker hapje of drankje.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Waar

Organisatie

Wandel Mee Brueghel vzw
  • Foto genomen in 2019 (Vromans Eddy) ©Vromans Eddy

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.