Classic Christmas Cars Peer

Classic Christmas Cars Peer nodigen alle oldtimer liefhebbers uit om mee te doen met de oldtimermeeting op de kerstmarkt in Peer op 15dec 2019 van 14u tot 18u00 . De oldtimers worden in de buurt van de ovonde bij de Frituur bij Lutje & Rob geplaatst .Dus in het centrum , en van daaruit kan u de kerstmarkt bewandelen en een kijkje gaan nemen bij de huisjes in het kerstdorp op de markt . Een oldtimermeeting doen en naar de kerstmarkt gaan , een mooi uitstapje op een winterse zondag , gezellig toch ?Hopelijk zien we jullie , tot dan , tot ...CCCP
grtjs Maurits

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Contact

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.