12de woensdagtocht

Hier wandelen over rustige landelijke wegen en krijgen we een biotoop van landbouwgebieden en bossen. Men kan vanuit deze locatie gedurende het hele jaar het "Boerenpad" bewandelen. Wandelingen van 4-7-10-14 of 17 km kan men op deze dag wandelen, waarbij men een keuze kan maken naar zijn eigen mogelijkheden en kunnen. Het is geen wedstrijd, maar ontspannen in de natuur. Men doet hier de nodige zuurstof op. Kinderen benden 12 jaar wandelen gratis, maar dienen wel een inschrijfkaart in te vullen, noodzakelijk voor de verzekering. Na de wandeling kan men samen met wandelgenoten, genieten van een lekker hapje of drankje. Dit aan democratische prijzen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 1,10
Basistarief: 1,10 €; Individuelen: 1,50 €

Contact

Organisatie

Wandel Mee Brueghel vzw
  • Foto genomen 2018 (Vromans Eddie) ©Vromans Eddie
  • Foto genomen 2018 (Vromans Eddie) ©Vromans Eddie
  • Foto genomen 2018 (Vromans Eddie) ©Vromans Eddie

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.