Bouwfit tweedaagse - nieuwbouw

Vanaf 2021 wordt het BEN-principe de nieuwe standaard voor nieuwbouwwoningen. BEN staat voor Bijna Energie Neutraal.

Vanaf dan moeten alle nieuwe woningen voldoen aan de strenge energieprestatie-eis E30. De rest van de energie die je nog nodig hebt, moet plaatselijk of uit nabijgelegen groene bronnen worden opgewekt. In deze cursus voor nieuwbouwers leer je welke stappen je moet zetten als je bijna-energieneutraal (BEN) wilt bouwen. Je schroeft met deze kennis ook je energierekening in je nieuwe thuis snel terug. En je creƫert er meteen een gezondere en comfortabelere leefomgeving mee.

Na de tweedaagse ben je voldoende gewapend om de beste keuzes te maken voor je verbouwplannen.

Gratis (cursus en broodjeslunch inbegrepen) maar inschrijven is verplicht.

De cursus gaat door in het Poorthuis, Zuidervest 2a, 3990 Peer. In samenwerking met Fluvius en Dialoog vzw.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC 't Poorthuis

Contact

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.