Voetbalquiz KRC Peer

Na een geslaagde editie van onze eerste voetbalquiz, hebben we besloten opnieuw een voetbalquiz te organiseren. Deze quiz wordt georganiseerd door de gewestelijke reserven van KRC Peer en zal doorgaan op vrijdag 24 januari 2020!

Enkele vragen die wij niet zullen stellen, maar die wel nu al bij jullie zullen opkomen...

Wanneer? Vrijdag 24 januari. De deuren openen om 19u30 om op te warmen met een pintje en om 20u00 stipt beginnen we aan het echte werk!

Waar? Kantine KRC Peer (Lindebosstraat 3 - 3990 Peer)

Wat? Een ludieke, uitdagende voetbalquiz waarbij je talloze prijzen kan winnen

Wie? Iedereen! Zelfs als je twijfelt aan je voetbalkennis. Vragen als 'Wat is de schoenmaat van Robert Waseige?' zullen we niet stellen, hoor!

Inschrijven kan door een mail te sturen naar quizracingpeer@gmail.com en dan volgen verdere instructies. De inschrijving is definitief na het storten van €25 voor een ploeg van maximum 5 personen.

Waarom? Wat zou je anders doen op een saaie vrijdagavond?

Is dat alles? Nee! Er is ook een prijs voor de matchwinnaars van de derde helft en er is een afterparty! Verder verkopen we ook snacks aan democratische prijzen (geen hamburgers à la Hazard, jammer genoeg).

Tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Basistarief: 25,00 €

Waar

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.