Schaatsuitstap in de krokusvakantie (initiatie schaatsen) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ook tijdens de krokusvakantie gaan we schaatsen in Lommel. De schaatsuitstap gaat door op vrijdag 28 februari. De deelnemers worden opgehaald in de kerkdorpen met de bus. Er kan geschaatst worden van 10.30 tot 12 uur. Iedereen kan les volgen. Voor de deelnemers tot en met 10 jaar is er verplicht les voorzien. Daarnaast bieden we ook initiatie hockey met hockeywedstrijdjes voor de geïnteresseerden.
De deelnameprijs bedraagt 7 euro (alles inbegrepen). deelnemers met PieterPLUSkaart krijgen 50% korting.
Deelnemen kan vanaf het tweede leerjaar. Vergeet je handschoenen en lunchpakket niet. Online inschrijven en betalen.

Schrijf ook nog de laatste schaatsuitstap in je agenda: in de krokusvakantie op vrijdag 28 februari 2020. Inschrijven hiervoor kan je vanaf 7januari.

Bus vervoer:
Tijdig aanwezig zijn want de bus moet ook tijdig op de andere plaatsen kinderen ophalen. (indien te weinig deelnemers opstappen, vervalt de bushalte en stap je op aan 't Poorthuis)

Bus 1:
9.40 uur Linde Peer bushalte (Kerk)
9.50 uur Peer aan 't Poorthuis

Bus 2:
9.40 uur: Grote-Brogel (Breugelheem)
9.50 uur: Peer aan 't Poorthuis


Aankomst terug in Peer aan 't Poorthuis rond 12.45 uur en op de andere plaatsen iets later.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €

Waar

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.