Op naar meer speelplezier en avontuur!

Huis van het Kind Peer organiseert samen met de speelconsulenten van Speelmakers de interactieve lezing 'Op naar meer speelplezier en avontuur!'

Wat is jouw rol bij het spelen van kinderen?

Hoe vind je in je drukke dagelijkse leven tijd voor spelen? Wat is de rol van volwassenen, of het nu ouders of begeleiders zijn, bij het spelen van kinderen? Hoe stimuleer je kinderen om grenzen te verleggen? Een interactieve lezing over het belang van (buiten) spelen voor onze kinderen en hoe wij hen daartoe kunnen stimuleren. Boeiende kaders, visies en inzichten over spelen, gekruid met allerlei concrete tips voor (groot)ouders, leerkrachten, begeleiders… Een krachtig pleidooi voor meer (buiten) spelen, meer vrijheid, meer avontuur en geluk!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Kleine zaal Poorthuis

Organisatie

Huis van het Kind Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.