Intuitief tekenen - workshop/reeks

Intuïtief tekenen is niet een techniek op papier zetten, maar verbinden met jouw innerlijk en dit met kleur naar buiten brengen.

De 'creatie' hoeft niet mooi te zijn. Zelfs wanneer jouw tekening chaos en troep wordt krijg je een pluim van De Witte Veer.

Hoe slechter je kan tekenen hoe makkelijker je intuïtief tekent.

De workshop is in feite een reeks van 4 avonden of dagdelen (op 3 maart - 17 maart - 31 maart en 14 april) , waarin we telkens vertrekken vanuit een andere invalshoek of thema.

Voor uitgebreide info bezoek de website van De Schatkist - coaching via onderstaande reservatie link.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 120,00
Basistarief: 120,00 €

Waar

Organisatie

De Schatkist - coaching

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.