Workshop: Proper thuis

Moet mijn afwasmiddel schuimen? Wat betekenen al die labels op mijn WC-reiniger? Houdt citroenmelisse muggen buiten? Weet oma raad voor mijn verstopte gootsteen? Tijdens deze workshop krijg je een antwoord op al je vragen over veilig omgaan met schoonmaakproducten en pesticiden.

Samen met de lesgever neem je in deze interactieve workshop etiketten van producten onder de loep, doorprik je misvattingen over ecologische producten en put je inspiratie uit grootmoeders tijd: welke goedkope middeltjes van vroeger doen het nog steeds goed?

Prijs: 2 euro, inclusief koffie en gebak

Organisatie i.s.m. Okra Peer centrum

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 2,00
Basistarief: 2,00 €

Waar

Parochiecentrum Peer

Organisatie

Dienstencentrum De Schommel

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.