Oud en dus eenzaam? Toch niet!

Het gevoel van eenzaamheid kent iedereen wel eens. De ervaring er alleen voor te staan, je niet verbonden te voelen, belevenissen niet met anderen te kunnen delen, ... kan iemand eenzaam maken.

Eenzaamheid heeft niets met leeftijd te maken. Het hangt van zoveel factoren af. In deze lezing komen verhalen aan bod uit het echte leven. Op die manier word je bewuster en oplettender om jezelf tegen eenzaamheid te beschermen en krijg je handvatten aangereikt om anderen kansen op een uitweg te bieden.

Prijs: 2 euro, inclusief koffie en gebak

Organisatie i.s.m. Okra en Samana Kleine Brogel

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 2,00
Basistarief: 2,00 €

Contact

Organisatie

Dienstencentrum De Schommel

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.