MUILPEER VINTAGE CLUB

De dag van de liefde vieren in vintage style? Dat kan bij Muilpeer! We toveren de zaal om tot een swingjazz club (mét bediening aan tafels) waar je die avond kan dansen op livemuziek van The Cream Colored Ponies. We katapulteren je terug naar de jaren '30 met een lindy hop dansworkshop. De avond eindigen we met een DJ in swingstijl. Kom mee muilen op Muilpeer, het is tenslotte Valentijn! <3

The Cream Colored Ponies

Deze groep staat bekend als echte jazzcats met een passie voor de swingmuziek uit de jaren 30 en 40! Op hun nostalgische trip door het swingtijdperk brengen ze hulde aan de crooners van weleer, bekend om hun rustige, zachte en vooral natuurlijke stemgeluid.

Workshop Lindy Hop

Een Afro-Amerikaanse dans die ontstond in New York in de late 20's, begin 30's. Je kan je verwachten aan swingende moves om met een partner of in je eentje uit de bol te gaan, up-tempo, vrolijke songs en some good old-fashioned wing!

DJ

TBA

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 6,00
Basistarief: 6,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.