Op stap met de lijnbus - Japanse tuin, Hasselt

WAT?
Openbaar vervoer geeft een goedkoop en duurzaam antwoord op mobiliteitsvragen. Wil je het openbaar vervoer leren gebruiken? Heb je zin in een uitstapje samen met anderen?

De mobiliteitsbegeleiders helpen je individueel en organiseren ook tripjes in kleine groep. Schrijf je ten laatste 1 week vooraf in en je ontvangt de juiste informatie.

Ben je van Peer, Grote-Brogel, Kleine-Brogel, Wijchmaal, Linde of Wauberg en wil je mee op stap? De mobiliteitsbegeleiders zoeken mogelijkheden om aan te sluiten vanuit je woonplaats.

WAAR?
Vertrek aan halte 't Poorthuis

WANNEER?
Woensdag 15 april 2020
Vertrek om 9.20 uur - terug in Peer rond 17.30 uur

MEEBRENGEN?
Draag gemakkelijke schoenen en stem je kleding af op het weer. Vergeet niet je vervoerbewijs mee te brengen. Gebruik van de gezamenlijke lijnkaart is te betalen. We vragen dit vooraf te melden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Waar

Organisatie

Dienstencentrum De Schommel

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.