Tweedehandsbeurs voor kinderartikelen.

Tweedehandsbeurs voor kinderspullen

Tweedehandsbeurs. Heb jij nog veel goede maar niet meer gebruikte kinderspullen in huis? Kom ze verkopen op onze tweedehandsbeurs en verdien een beetje terug van wat je geinvesteerd hebt in de de kids. Je helpt anderen en je helpt het milieu. Veel spullen worden immers maar kort gebruikt en zijn nog heel waardevol voor anderen die ze kunnen gebruiken. Je betaalt een kleine bijdrage als standgeld. Er is voldoende parking. Je moet niet ver sleuren met je spullen. Inschrijven liefst voor 23 februari. Ben jij op zoek naar goedkope kinderspullen, die in prima staat zijn, bezoek dan onze tweedehandsbeurs voor kinderspullen zoals meubeltjes, speelgoed, kinderkleding, ... Inkom is gratis. Vooraf aanmelden met aantal tafels en rekjes

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 4,00
Verschillend€4.00/per tafel- rekje-demoplaats/leden €6.00/per tafel/niet leden Voor de kopers is de toegang gratis.

Organisatie

Gezinsbond Grote-Brogel

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.