THE JAZZOLINE ORCHESTRA - The Best of ...

De Peerse bigband The Jazzoline Orchestra is al jaren vaste gast in het BICC. In hun nieuwe voorstelling presenteren ze de beste nummers uit de vorige edities. De gekende en gewaardeerde zangeres van de band, Jolien Thijs, zal als heuse leading lady het volledige zangrepertoire voor haar rekening nemen.
Het belooft een swingende avond te worden vol bekende jazz standards en de grootste bigband klassiekers.

The Jazzoline Orchestra ontstond in 2006 als jazzcombo en groeide al snel uit tot een volwaardige 20-koppige bigband in Glen Miller stijl. Als enige Noord-Limburgse bigband geven ze muzikanten, met liefde voor jazzmuziek, de mogelijkheid om in een volwaardige bigband op te treden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €; Pieterpas: 10,00 €; Kassa: 15,00 €

Waar

BICC 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.