Houtskool ART tekenen

Tekenen met houtskool is erg leuk om te doen. Je krijgt snel een sprekend resultaat. Zowel voor beginners als gevorderden blijft het interessant. Houtskool is een reeds lang bestaande techniek waarmee je verrassende tekeningen kan maken en dat vooral in licht en schaduw. Je kan er alle kanten mee op. Van heel abstracte tekeningen over stillevens. Ghislaine leert je vooral werken met schaduwen, diepte en hoe jij kan uitgroeien tot een waar tekentalent.

Inschrijven kan via Tel. 011 61 03 05 of via info@inloophuisdekolibrie.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Inloophuis De Kolibrie

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.