CULTURELE UITSTAP - Zomeropera - Madame Butterfly (geannuleerd)

Ook dit jaar maakt BICC Peer (samen met de gemeentes Hechtel-Eksel en Bocholt) een culturele uitstap naar de Zomeropera van Alden Biesen. Madame Butterfly is het ontroerend verhaal van een jonge Japanse vrouw die jaren wacht op de terugkeer van haar grote liefde, de Amerikaanse luitenant Benjamin Franklin Pinkerton. Tot blijkt dat de onvoorwaardelijke liefde éénzijdig was en haar wereld in elkaar stort.

De opera werd geregisseerd door Frank Van Laecke, die ook al de spektakelmusicals 14-18, Daens en 40-45 van Studio 100 op zijn palmares heeft staan.

Deze voorstelling start om 20.30 uur, maar de bus pikt je op in Peer aan het A. Preud'hommeplein om 18.45 uur. In de prijs zijn je ticket en de bus ingerekend.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 55,00

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.