sportkamp indoorskiën Grote Brogel Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Skiën in België? Het kan! In de ultramoderne indoorpistes van Snow Valley vind je drie pistes met echte sneeuw. De grote skipiste is 235m lang en maar liefst 30m breed! Je krijgt les van gediplomeerde lesgevers die je leren skiën of je techniek helemaal op punt stellen. Deze sportkampen zijn vaak de ideale voorbereiding voor een week sneeuwpret met het gezin.

We overnachten in het moderne verblijfscentrum op het terrein van de Breugelhoeve, waar de vier-, vijf- of zespersoonskamers van alle comfort voorzien zijn. De verplaatsingen naar de indoorpistes van Snow Valley doen we met de fiets. Er wordt ter plaatse voor iedereen een fiets voorzien maar je mag gerust ook je eigen fiets meebrengen. Over de middag genieten we telkens van een heerlijke maaltijd in het sfeervolle restaurant van Snow Valley.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 431,00
Basistarief: 431,00 €

Contact

Organisatie

Sportievak vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.