sportkamp paardrijden vervolmaking Grote Brogel Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Manege Breugelhoeve is zonder twijfel één van de best ingerichte en uitgeruste maneges van ons land. Ben je in het bezit van je A-brevet en op zoek naar een extraatje? Dan zit je goed met dit sportkamp! De hele week word je voorbereid op het afleggen van het B-brevet en werk je dus aan de fijnere details in dressuur en springen: je paard voldoende voorwaarts rijden in alle gangen maar ook controle houden over het tempo, je paard aan de hulpen zetten, je stelling en buiging verzorgen op rechte lijnen en cirkels, oefenen op hele en halve ophoudingen, je houding optimaliseren tijdens en tussen de sprongen, het uitrijden van lijnen en wendingen,... Ben je helemaal klaargestoomd tegen de laatste kampdag dan kan je de test afleggen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 340,00
Basistarief: 340,00 €

Waar

Manege Breugelhoeve

Organisatie

Sportievak vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.