ONT-moeten

Ben je al eens nagegaan hoe vaak op je het woord 'moeten' gebruikt in één dag? Ik moet nog even een telefoontje doen, ik moet een goeie indruk maken, ik moet er goed uitzien, ik moet nog…..Al dat moeten, kan best vermoeiend zijn, en kan ervoor zorgen dat je je spontaniteit aan de kant schuift voor het zoveelste to do lijstje.

Toch heb je zelf de touwtjes in handen, want vaak verplicht je jezelf tot allerlei dingen waardoor je jezelf extra druk oplegt.

In deze lezing ontdek je welke denkpatronen aan de basis liggen van al dat moeten, je zoekt naar de grens tussen moeten en mogen….Je leert hoe je grenzen aangeeft, aan anderen maar ook aan jezelf. Je krijgt bruikbare tips en handvaten… want ont-moeten is jezelf ontmoeten.

Inschrijven kan via info@inloophuisdekolibrie.be of via het nummer 011/610.305

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Inloophuis De Kolibrie

Organisatie

Inloophuis De Kolibrie

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.