MS-mountainbiketochten

In het kader van de jaarlijkse MS-actie organiseert de sportsectie van de vliegbasis Kleine Brogel jaarlijks een mountainbike ten voordele van haar petekind de MS-Liga Limburg gevestigd in Overpelt.

Nieuw vanaf 2020 is dat de startplaats, na een onderbreking van 10 jaar, weer op de vliegbasis Kleine Brogel wordt georganiseerd. De verschillende afstanden vertrekken op de vliegbasis waar de deelnemer de eerste 12 km de mooie natuur die de vliegbasis rijk is kan bewonderen.

We hopen dan ook wederom de kaap van de 1.000 mountainbikers te mogen overtreffen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.