Fietshappening De Teutenroute

Zondag 17 mei organiseert de Fifty One Club 'De Teuten' samen met de vliegbasis Kleine-Brogel hun eenentwintigste editie van de fietshappening de 'Teutenroute'.

Niet alleen fietsen voor eigen plezier maar ook zijn steentje bijdragen voor het goede doel, de vzw Boemerang evenals de MS-Liga Limburg, beiden gevestigd in Pelt, omschrijft kort en krachtig de doelstelling van de 'Teutenroute'.

De 21ste editie is wederom gebaseerd op één groene gordel van Plm. 92 km en 7 rode verbindingsassen waardoor men vanuit elk teutenhuis afstanden kan fietsen van 40 tot 92 km. Zo ontdekken de meer dan 5.000 fietsers de prachtige groene omgeving die Noord-Limburg ons te bieden heeft.

De Teutenroute is niet enkel fietsen... in de acht teutenhuizen staan verenigingen klaar om de fietser culinair te verwennen met streekgerechten.

Ook in 2020 voorzien we 6 uitgestippelde culinaire fietstochten met 2 verschillende afstanden waarbij de deelnemer in elk teutenhuis één van de vier menugangen kan verorberen voor de prijs van 35 i.p.v. 40 euro. Daarbuiten is er ook een zeer uitgebreid animatie- en kinderprogramma; zo is de teutenroute een fietstocht voor alle leeftijden.

Wij verwachten dan ook jong en oud op zondag 17 mei voor een onvergetelijk fietsevenement.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 4,00
Basistarief: 4,00 €

Waar

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.