Kindernamiddag 2020 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Breugelhoeve zet haar deuren weer open. Op Pinkstermaandag 1 juni 2020 kunnen de kids weer proeven van tal van toffe activiteiten en workshops. Ook kan je weer deelnemen aan de zonnebloemwedstrijd, zullen de pony's en koetsen klaarstaan om een ritje de doen, en de stroberg is ook van de partij. Kortom een superleuke namiddag die je niet mag missen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Volwassenen: 0,00 €

Organisatie

Breugelhoeve
  • De kinderspeeltuin (Michèle De Meersman) ©Michèle De Meersman

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.