Blues Peer 2020 - AFGELAST!

Door de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad, de ministriële besluiten van 7 en 17 april jl., en na uitgebreid intern overleg binnen de schoot van de Federatie van Muziekfestivals in Vlaanderen (FMiV) wordt de festivaleditie Blues Peer van deze zomer verschoven naar het weekend van 16-17 en 18 juli 2021.

De reeds aangekochte tickets voor dit jaar blijven geldig met volle waarde en alle eraan verbonden voordelen.

Blues Peer is al drie decennia lang een vaste afspraak in de festivalkalender. Het festival is sinds 1985 steeds trouw gebleven aan zijn roots: de liefde voor muziek, de ongedwongen sfeer en de gezellige Limburgse gastvrijheid. Niet voor niets zakten in de loop der jaren vele grote namen uit de Rhythm 'n Blues af naar de festivalweide in Peer.

Line-up:
Christone Kingfish Ingram, Samantha Fish, Stef Kamil Carlens & Band, George Thorogood and The Destroyers, Albert Cummings, The Lachy Doley Group, Danny Bryant, Larkin Poe

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 161,00
Basistarief: 161,00 €

Waar

Organisatie

Blues Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.