Tweedehandsbeurs voor kinderartikelen.

Tweedehandsbeurs voor kinderspullen.
TWEEDEHANDSBEURS

Van 13.30 tot 16.30 uur in zaal Brueghelheem. Heb jij ook nog zoveel kinderspullen die nog in goede staat zijn en niet meer gebruikt worden? Tijd om op te ruimen. Kom ze verkopen op onze tweedehandsbeurs en verdien wat extra euro's met deze opruimactie. Standgeld 4 euro per tafel voor bondsleden en 6 euro per tafel voor niet bondsleden. Betalen dient men te doen bij inschrijving . Opbouwen kan vanaf 12 uur. Wil je er zeker bij zijn dan meld je dan zo snel mogelijk aan.

Kandidaat verkopers kunnen zich tot 30 september 2020 inschrijven via:

Lieve Dirckx-Hoogmartens
Urnestraat 23
3990 Grote-Brogel
Tel. 011 63 34 32

Vergeet je lidnummer niet te vermelden. Email jandirckx@telenet.be Inkom gratis!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Gezinsbond Grote-Brogel

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.