DRIE VALLEIENTOCHT

De Drie Valleientocht, op woensdag 24 juni, is een ca. 100 km bewegwijzerde fietstocht door de groene streek van Noord-limburg in een regie van zes gemeenten. Langs mooie wegen fiets je door Abeek- , Warmbeek- en Dommelvallei. Vanuit Peer heb je de keuze uit 5 verschillende afstanden:
- 100 km, 80 km, 75 km, 55 km, 37 km.
LET OP! Inschrijven,betalen en je kaart afstempelen, doe je in de Foyer van 't POORTHUIS, Zuidervest 2a tussen 9 -16 uur. Daar krijg je ook je stempelkaart: drie stempels geeft recht op een leuke attentie. Afstempelen kan tot 18 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 2,50
Basistarief: 2,50 €

Waar

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.