De taal van bloemen - workshop

De natuur spreekt… tegen ons en over ons.
Op zachte, subtiele wijze toont ze ons wie we zijn, of wat ons op een gegeven moment in ons leven innerlijk bezig houdt. Ze maakt zichtbaar wat we niet zomaar onder woorden kunnen brengen.

Bloemen zijn heel bijzondere gesprekspartners, tenminste als we hun taal leren verstaan. Dat is makkelijker dan we denken.

Het begint bij het kiezen van een bloem die ons aanspreekt… dus niet zomaar een boeketje om op tafel te zetten, maar een bloem die ons raakt, met haar schoonheid, met haar kleinheid of grootheid, rechtheid of kromheid… en dan gaan we kijken en 'luisteren' naar wat die bloem ons te vertellen heeft.

Soms helpt het om een 'tolk' te raadplegen, om ons een beetje op weg te helpen. Veerle is een prima tolk in bloementaal en leert ons tijdens de workshop 'De taal van bloemen' om met open hart te luisteren en bewust te kijken naar ONZE bloem, en naar de bloemen van anderen.

De taal van bloemen is een mooie taal en biedt een verrijkende communicatie aan iedereen.
Na deze workshop zal je voor altijd anders naar bloemen kijken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Basistarief: 25,00 €

Waar

Organisatie

De Schatkist - coaching

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.