Activak jeugdvakanties – Paardenmix Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op één kamp proeven van verschillende onderdelen uit de paardensport? Dat kan op dit paardrijkamp. Een beetje dressuur, wat springen, wat gewoon rijden, een heuse buitenwandeling of mennen... je zal het deze week allemaal mogen beleven!

Zomerkampen: paardrijkamp met een mix Uitgekeken op gewoon wat paardrijden? Dan is Panhof in Peer deze week the place to be tijdens dit zomerkamp!Ervaren paardrij-instructeurs bieden je deze week een heuse mix van paardrij-activiteiten aan. Wil je wel eens een dressuurles of wil je aan jumping doen? Dan ben je op dit paardrijkamp aan het juiste adres! Ons programma wordt verder ook gevuld met een dagtocht te paard, een menles en een les natural horsemanship. Daarbuiten gaan we de paarden verzorgen en vertroetelen.Voel jij het al kriebelen? Schrijf je dan als de bliksem in! Onze animatoren staan al klaar om jullie een paardrijkamp te laten beleven dat je niet snel zult vergeten!Opgelet!Het is zeer belangrijk dat je stap, draf en galop goed beheerst om deel te kunnen nemen aan dit paardenmixkamp. En uiteraard kan je ook zelf je paard op- en afzadelen. Op zondag doen we een testles, en op basis hiervan zal bepaald worden of je kan blijven voor het kamp. Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 300,00

Waar

Organisatie

Activak vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.