Activak jeugdvakanties – Paardrijtochten gevorderden Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Elke dag 5 uur aan een stuk superleuke paardrijtochten in de natuur maken? Dan moet je in manege Panhof zijn voor dit geweldig paardrijkamp!

 Zomerkampen: Paardenkamp Voor de echt gevorderde ruiters is manege Panhof in Peer de uitvalsbasis voor onze paardrijtochten door de mooie Limburgse natuur. Minimum 5 à 6 uur per dag en in kleine groepjes bevinden we ons op de rug van onze trouwe viervoeters tijdens dit paardrijkamp en maken we prachtige tochten, waarin er ook tijd gemaakt wordt om te stoppen op de mooiste plekjes voor een lekkere picknick. Uiteraard mogen stap, draf, galop en zelfs een klein sprongetje, je geen angsten inboezemen. De paarden zijn in topconditie om ons de hele week vlot rond te dragen in de Limburgse bossen en velden en houden wel eens van een sprintje. We rijden ook 1 dag naar een bos met natuurlijke hindernissen waar we ook wat crosservaring gaan opdoen. Die dag zitten we bijna 8 uur in het zadel. Wat een te gek zomerkamp!'s Avonds help je mee met het verzorgen en voederen van de paarden. Op zondagmiddag wordt het niveau van alle deelnemers getest zodat we tijdens dit paardrijkamp veilig op pad kunnen. Lijkt dit zomerkamp een uitdaging voor jou? Inschrijven en oefenen maar!Let op: voor dit kamp moet je een gevorderde ruiter en min 12 jaar zijn op de dag van vertrek om buiten te mogen rijden. Je moet de drie gangen zeer goed beheersen en liefst buitenrij-ervaring hebben. Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 345,00

Waar

Organisatie

Activak vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.