X-treme survivalkamp voor 10-15 jarigen (woensdag 12 en donderdag 13 aug 2020) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Zin in avontuur? Samen met leeftijdsgenoten gaan we 2 dagen op extreem avontuur:
DAG 1
Sporta beach in Maaseik (kayak, zeepvoetbal, sup, banaan...)
DAG 2
Klimpark De Warre in Neeroeteren. (klimmen en mountainbiken...)
De bus vertrekt om 8.40 uur aan 't Poorthuis en we zijn terug rond 16 uur. De deelnameprijs is 50 euro voor de 2 dagen en busvervoer. Voorzie zelf je picknick, tussendoortje, voldoende drankjes en reservekledij. Op woensdag 12 augustus voorzie je ook zwemgerief en schoenen die nat mogen worden. Laat waardevolle zaken thuis! Op de bus dragen we een mondmasker!

Online inschrijven en betalen kan vanaf juni en doe je voor 4 augustus. Voor meer info kan je terecht op de sportdienst via Tel. 011 61 07 00 of via mail sportdienst@peer.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 50,00
Basistarief: 50,00 €

Waar

Organisatie

Stad Peer
  • X-treme survivalkamp voor 10-15 jarigen (X-treme survivalkamp voor 10-15 jarigen) ©X-treme survivalkamp voor 10-15 jarigen
  • X-treme survivalkamp voor 10-15 jarigen (X-treme survivalkamp voor 10-15 jarigen) ©X-treme survivalkamp voor 10-15 jarigen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.